Tilden Park

Tilden Park

This older split level was acquired by a young family with a toddler. As the centerpiece of renovations to be done before they moved in, I completely remodeled the kitchen and dining room into a single large space. I also cut through the existing wall between the kitchen and the family room on the lower level, so that there could be visual communication. This couple picked a beautiful espresso stain on the cabinets, set in stark contrast to the white quartz counters, and the lovely glass mosaic tile above the cooktop.

 


 

_0018_DSC_0182

 

_0017_DSC_0188

 

_0016_DSC_0189

 

_0015_DSC_0191

 

_0014_DSC_0192

 

_0013_DSC_0203
_0006_DSC_0263

 

_0013_DSC_0195

 

_0012_DSC_0196

 

_0011_DSC_0198

 

_0011_DSC_0205
_0012_DSC_0204

 

_0010_DSC_0207

 

_0010_DSC_0208
_0009_DSC_0212

 

_0009_DSC_0235

 

_0008_DSC_0224
_0007_DSC_0242
Scroll Up